Pages

30 March 2010

Untuk TataPan Nenek Kat Kg...



Nenek da rindu sangt kat danishh.. mama upload gambar terbaru danish bergambar ngan baju baru danish..hihi! entry sebelum nie mama ader cite yang mama beli baju untuk danish.. MOGA nenek leh search intenet kat kg.. i love u danish!!

29 March 2010

2nd Amali Silvikultur



danish macam artis time nie.. ramai sagt yang berkenan..huhu

Beramali di PIW.. paya indah wetland.. nasib baik amali kat sini so, leh mama bawak danish skali.. kebetulan papa kena ader kat paya indah wetland ari ahad sebb agung datang.. danish pun ikut mama n papa.. cik de jaga danish kat dalam chalet.. huhu!! bersemangat menjalankan amali dengan kehadiran danish.. cayang anak mama.. mase nie danish macam jadi artis.. kawan2 mama asyik culik danish jekk... danish plak da penattsss so, tak mo dengan mereka.. kadang jek mood ok n mau main dengan kawan2 mama... good boy la danishh.. i love u sayang..

Cite pasal amali plak plak.. amali nie kiterorang kena kaji keadaan tanah n kesesuaian tanah untuk tanam pokok yang bersesuaian ngan tanah yang ader kat paya indah nie.. tanah kat PIW nie memng tak subur langsung.. tanah yang sangat kering n panas sesagt.. sampaikan cangkul pun leh patah mase kami buat amali nie.. hebat tak kami.. haha!


Napela sejak akhir2 nie mama malas tul nak update blog nie.. pastu nanti tinggal jek blog macam taun2 yang lepas.. huhu

Jalan - jalan in K.L

letih mama n papa layan danish mase kat jakel nie.. danish buat tempat nie macam kat umah.. bile mama panggil name danish.. danish jawab 'haa'..huhu! da pandai nak berlari plak bile papa lepaskan tangan danish.. sbb sekarang nie danish memng tak suke kena pegang kalu pi jalan2 kat luar.. danish tau danish da pandai survival..tue yang danish berani.. mama plak yang risau.. risau danish ilang plak..

tengokla.. macam orang besauu dier!!

Mase kat pesta buku antarabangsa kat PWTC.. kat sini mama ingat belikan danish buku n buku motivasi mama.. mama meng suka ngan dr.HM tuah.. dari mama remaja sampai sekarang memng suke sgt ngan buku2 dier..
bile tanye bab novell memang mama tak suke baca n tak suke bace buku yang mengarut2 n takder info yang berfaedah..
walaupun kat umah nie ader satu almari novel nenek yang mama simpan.. papa pun tau mama suke sgt kumpul buku2 n impian mama nak ader 1 bilik library bila da duk kat umah baru nanti..hihi..

bile balik umah.. penatss sesgt.. papa mandikan danish.. mama basuh kain..time rehat2 danish sibuk kaco mama.. seperti gambar dibawah..huhu! bahgia disamping suami tersayang n anak yang dikasihi.. (skema tul ayat aku)

28 March 2010

MY FAMILY


terlebih senyum sudahh... tue yang nampak tembam.. hahaha!!

ni gambar mase kami ke pesta buku antarabangsa di PWTC.. mama memang da lame nak ajak papa pegi bergambar keluarga di studioo.. this is MY FAMILYYYY.. i love itt

25 March 2010

menghabiskan duit....


mama membeli baju danish.. saje2 nak menghabiskan duit..huhhuwaaaaaa..sebenRNY E terpikir jugak untuk membeli baju danish for contest danish pada 8hb mei nie kat mid velly..tapi nanti dulu kot.. tunggu da dekat2 tarikh nanti baru carikk.. tak sabar nak tunggu contest nie.. danish tak menang pun takpe yek sayang.. danish menang dihati mama.. tapi kalu menang pun.. best jugakkk!! i luve it..


21 March 2010

TesTing Baju BaRu..



Mama tengah testing baju yang makcik danish bagi kat mama.. huhu! makcik da kurus!! now berat badan da 41kg.. so baju dier yang besar2 sume dier bagi kat mama.. mama try.. huhu! okla kan??Papa cakap mama macam anak dara.. hihi.. betul ke papa?? da puji lebih2 tue nak ape2 la tue..hihi.. sayang papa n danish

pakai baju nie untuk pegi kenduri...hihi..

posing bentarr.. huhu

*&^%$#@ nampak juga aku macam gemmmss.. hihi!! kena kurus macam makcik nie.. tapi aper yang ader kalu berat 41kg???huhu

DaNIsh NguRat Awekkk

hehe..sejak danish da pandai jalan.. susah betul dier nak merangkak..now.. da pandai nak berkawan.. mase nie mama bawak danish ke children playground di bukit expo UPM..
video

20 March 2010

Isi Mase...

Lame gilerss mama tak tulis kat blog sekarang nie.. minggu lepas sibuk ngan 2nd test.. sekarang da habis 2nd test mama nak release tension n ajak papa pegi jalan - jalan kat Mid velly.. lagipun memang sekarang kat mid velly ader expo parenthood publishing.. huhu! mama try untuk join contest mama n baby look alike.. tapi tak tersenarai la plak untuk ke pertandingan akhir.. cume semalam mama dapat panggilan daripada writer parenthood yang menyatakan danish terpilih ke semi final untuk cover majalah mami n baby parenthood.. seramai 20 orang tersenarai ke semi final.. huhu! tak tahula danish leh pegi ke tak.. coz contest nie pada 8hb mei 2010 kat mid velly gak.. mama plak kena pegi amali ke Nepal/indonesia 7hb mei hingga 17 mei 2010 ..huhu..sedeynye kalu tak dapat pegi!!



lepas pegi expo kat tingkat 3.. papa ajak mama usha tv LCD plak kat harvey norman.. huhu! agak mahal.. papa usha tv LCD.. mama plak usha dapur n peti ais dua pintu tue.. huhu sungguh mahal.. RM7899 peti ais 2 pintu tue.. tak termampu haku.. danish plak sibuk usha katil dier..kahkah! bile papa tanye danish nak katil nie ke? danish pun jawab.. haaaaaa... huhu.. kopaklah mama n papa.. harga katil yang danish usha nie aje da RM1099.. bolehla kalu nak beli jugakkkk.. nie usha perabot untuk umah baru walaupun umah baru tak siap lagik..hihi

sungguh berkenan danish ngan katil sport car nie..

siap belek kat tayar lagik tue..
Balik dari jalan - jalan kat mid velly mama n papa bawak danish main kat playground bukit expo UPM.. saje jek mama nak tengok danish berkawan..

danish ngan kawan baru.. foreigner dari US kot..



Danish siap usha lagik aweks iran kat cini.. jap lagik mama upload video danish usha halimahhh dari iran tue yekkk.. hehehhe! nasib baik halimah tue tau n paham cakap b.i kalu tak memnag mama tak paham langsung bahasa arab yang diorang speaking..huhu!

08 March 2010

Final exam da dekat

huhu.. exam final da dekat.. 2nd test baru nak mule n setakat nie exam yang da diketahui tarikh adalah pada

  • Urban Forest 20/4/2010
  • Wood ulitilization 22/4/2010
  • Landscape 23/4/2010
  • Forest Silviculture 26/4/2010
  • Bisnezzz Recreation 29/4/2010
huraayyyy ni bermakna habis exam 29hb april.. bulan 5 sehingga 5hb julai adalah mase cuti hakuuuu.. yang paling bestnye dimane percutian yang menjanjikan kebahagian papa n mama????huhuu!!harusla jawapan papa PAYA INDAH WETLAND..fuhhhhhh! papa takder tempat lain ke??? hakuu nie pun tak habis 2nd test lagik.. baca buku pun malas gak nie.. huhuu.. mcamane nak jawab exam nie...ahaksss!! agak lembab keadaan mental aku pada ketika ini..

video danish jalan

video
danish berjalan..danish dooo it..??

video
alamak.. sayangnye rakam gambar horizontal, tapi yang kua vertikal.. blasah jekla.. sape2 yang tengok bolehlah memusingkan laptop atau komputer anda yekk.. huhuhu..
kat bawah pun video danish jugak..tapi kadang malas jugak dier..
huhuu
video

07 March 2010

Danish 10 bulan 2 hari


sebelum nie mama just paparkan danish baru jek bertatih selangkah dua langkah then jatuh.. tapi hari ini danish da pandai berjalan..huhuhu.. arinie danish kena ikut nenek balik kampung sbb esok mama tak dapat nak anta danish pegi klinik.. huhu.. baru 2 jam danish takde mama da rindu giler.. sayang anak mama..



mama tengah usaha nak upload video danish tengah berjalan dengan jayenye.. tapi payah tul nak upload, file besar sangt...ader sesape ke kawan2 mama yang tahu macamane nak kecikkan video file sebelum di upload??? kalu tau leh syer ngan mama.. kalu boleh dikecilkan la.. mama nak upload gak..
 
Copyright (c) 2010 MY FAMILY'S HEAVEN. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.