Pages

15 February 2010

Danish 9 Month 2 Weeks...

da lame rasenye mama tak menulis kat dalam blog nie, arini mama tulis pasal danish yang dah 9bulan 2 minggu...
Hari patutnya danish n mama balik umah nenek kat palong.. tapi atas sebab2 tertentu kiter tak dapat nak balik.. sedey betulla.. harap2 berbaloi jugak kiter tak balik kampung.. kebetulan cuti raye cina nie papa busy ngan wetland day 22hb februari nie (yang khabar2nye KIV dulu) papa memng nak mama n danish balik kampung.. hehheh!! papa kesian kat kiter duk kat umah malam2 rupenye.. wateverlah.. mama ikut jek ape yang papa pikir terbaik... lagipun memng mama tengah cuti sem...

gambar kanan: danish da pandai berjalan selangkah dua, pastu jatuh..

masih berpaut2 gak kadang2 tue..
huhu!! rase cepat betul mase berlalu.. danish da 9 bulan da.. huhu!! 9 bulan, tapi gigi still takde lagi... cume danish da pandai jalan selangkah dua, pastu jatuh.. cukup lasak sekarang nie.. mama biar jek danish lasak n membesar tanpa gangguan.. memang time nie danish suke untuk explore kesemua tempat n benda.. sekarang kalu mama duduk danish sibuk nak berjalan.. sibuk nak suh mama lepaska danish untuk bertatih.. huhu!! tersangat hebat anak mama nie... danish juga da pandai geleng bile taknak sesuatu benda n da pandai mengangukkan kepala bile nak sesuatu..

yang paling bermakne.. danish da pandai sayang mama...

2 comments:

FiZA NaZrI said...

wah.......danish 9 months already ek...qisya now 8 month-old: week 4...ada 4 batang gg, nak duk panjat sana sini...emmmm...masuk contest huggies ek...

FaRiNa'S said...

mane tau.. hehhe.. akak pun masuk contest huggies jugak ke? sebenarnye da lame da huggies anta email untuk join contest dier.. tapi, kiter takder mase.. baru smalam ader mase untuk upload gambar danish.. saje jek cube nasib .. kahkah!

Post a Comment

kawan -kawan mari komen cerita saya..:) tq!

 
Copyright (c) 2010 MY FAMILY'S HEAVEN. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.