Pages

08 May 2010

link lagik.. hihi


award yang paling cute mama dapat..
sebelum mama xpernah pun dpt award daripada mane2 blog.. hahha! saje suke- suke mama nak layan slot cute nie.. hihi.. comel macam orang yang antar award nie kat mama jugak..

dengan penerimaan award nie mama terpaksela menjawab segala soalan yang tertera disini..

1. Ape yg bermain dalam fikiran kamu sekarang?
- saya rase terkilan danish xmenang adiah tempat pertama, kedua dan ketiga.. tapi just oklah dari beribu2 orang dier pilih 30 ke semi final then ke final seramai 10 orang.. dan akhir sekali danish dapat no.5.. dapat adiah consulation!! mungkin salah mama coz danish xcukup rehat... sian anak mama.. nanti kite try lagik erkkk..

2. Nama samaran kamu..
- atul untuk geng2 diploma dulu, farina untuk geng2 kije n noww, k.ngah gelaran dirumah, mama for my dearly son (danish)... sayang panggilan hubby pada saye...

3. Berikan 3org yg kamu syg.
- alamk?? 3 orang jek ke??? saye sayang ramai orang.. tapi disebabkan awak mintak 3 orang.. ermm orangnye sudah tentulah my son (danish), papa danish n diri saye sendiri

4. Panggilan tuk si dia..
- dulu mase bercinta panggil sayang.. now, panggil abang coz my hubby kata ianye lebih hormat..hihi(macam orang dulu2 plak)

5. Hadiah yg korang impikan dari org tersayang..
- percutiannnnnnn.. sekarang teringin sangat mase yang berkualiti untuk same2.. coz my hubby terlalu sibuk sekarang....waaaaaaaaaaa, kembalikan suami sayeeeeeee!!

6. Blog mne yg korg suke follow?
- yang menarik n menyeronokkan

7. Bg award nie kt 15blogger lain..
- mak ai.. byknye 15!!. saye nak bagi award cute nie pada kawan baik saye iaitu dila kudus, kawan yang menjadi follower saye iaitu angah alifah, suhaila, gurlish, along, Marsha, dan sesiape aje coz saye xde kawan blog yang terlalu ramai..hihi saye menulis blog sekadar suke2 supaye anak saye boleh baca mengenai dirinye bile dier da besar..hihi nak syer award nie kepada sesape yang sudi untuk trima award nie.. bole x macam tue.. hiihi


1 comments:

atikah said...

huhu,, sy tau sy memang cute.. thanks.. huhu~ perasan nye saye kn!!!!

Post a Comment

kawan -kawan mari komen cerita saya..:) tq!

 
Copyright (c) 2010 MY FAMILY'S HEAVEN. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.