Pages

22 May 2010

Sudah tukarrr ka????

ermmm sejak dari danish genap setaun kami telah berusah untuk menukar name panggilan kami berdua daripada mama n papa kepada mommy n daddy.. (dengan permintaan my hubby).. oleh kerana ader jugak kawan - kawan mommy yang menggunakan name panggilan ini untuk anak2 mereka.. so mommy pun dengan braninye menggunakan name panggilan mommy untuk diri mommy jugak..

mommy rase terpanggil untuk menggunakan panggilan ini bile mommy search dalam intenet papa membawa maksud poor..fuh! miskin.. so, macam xsedap nak gunakan name panggilan papa tue lagik.. dengan ini secara rasminye menukar name panggilan kepada mommy n daddy..hihi walaupun mommy kurang berminat dengan panggilan itu.. apepun name panggilan yang penting ianye membawa maksud yang same iaitu mak dan ayah!

4 comments:

rammyd said...

mak aihhh.. da jadi anak omputih la plak.. ahaks! :P

FaRiNa'S said...

mak long mie, abg arie nak jadi daddy la.. hihi:) mcm omputih kan??kuikui!

FiZA NaZrI said...

emmmm...tgk pada penggunaannyer...as long as kita tau apa maksudnyer...ala...cakap jela nak tukar...hahahahhahahahhah

FaRiNa'S said...

hihi.. memang na da niat nak tukar name panggilan nie.. sejak hubby xmo dipanggil papa..:) hihihi.. betul bergantung pada penilaian kite kan???hihi

Post a Comment

kawan -kawan mari komen cerita saya..:) tq!

 
Copyright (c) 2010 MY FAMILY'S HEAVEN. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.