Pages

01 July 2011

Alhamdullilah yang tak terhingga...

Gud morning sahabat - sahabat saye.. saye menulis didalam tangisan kegembiraan.. dan saya mengharapkan kalian semua bergembira bersama insan tersayang di sisi kalian.. this is the gud news for our family..


Semalam mummy ajak daddy untuk ke KPMC kajang scan jantina baby.. xsabar untuk tahu jantina baby dan tarikh kelahiran baby mengikut tarikh scan.. kat KPMC mereka scan mummy secara 2D and 3D..


Seorang mummy yang tidak sabar2 mengetahui jantina baby yang dikandungnya...(didalam bilik dokto bersama suami tersayang)

-MASE DOKTOR TENGAH SCAN-

Doktor: sebelum nie awak pernah scan x?
Mummy: pernah dokto mase 3 bulan.. tue pun scan yang biase2 n xnampak sagt..just nak tahu jantung baby jek.. sbb mase memule peknen saya xde g scan pun..
Doktor: dokto yang scan awak tue ader ckap ape2 x?
Mummy: xder pulak.. dokto just cakap baby ok jek.. ank saye pompuan ke lelaki dokto??

dokto diam sekejap..mesti dokto bengang sebab mummy asyik nak tahu jantina jekk

Doktor: yang penting sekarang nie.....
(dokto diam lagik.. then dengan muke yang serius.. mummy tersangt risau)
Mummy: yang penting ape dokto??
Dokto: kembar..


Oh my god! my baby is twin.. ya ALLAH bersyukur xterhingga.. untuk mengkonfemkan lagik dokto tunjuk membran yang memisahkan kembar tidak serias adik Rayyan..


Mummy: jantina dokto?? (mummy still nak tahu jantina)
Dokto: ok, kite tengok satu2 erkk.. yang nie baby pertama.. is boy and yang nie baby kedua is girl...


YA ALLAH.. saye dapat sepasang rupanya.. saye ingtkan ALLAH bagi satu tapi ALLAH bagi 2 rupenye.. alhamdullilah.. sume ini pernah menjadi mimpi mummy sahaje xterlintas untuk jadi kenyataan.. namun ALLAH telah memberikan rezki yang berganda kepada keluarga kami.. alhamdullilah.. mummy mengharapkan anak2 mummy sentiasa sihat dan selamat... mummy sayang daddy, Rayyan.. AND 2 adik Rayyan di dalam perut ini.. kawan - kawan yang saye sayangi semoga mendoakan anak- anak saya sihat dan selamat.. amin2..

6 comments:

aLin said...

yeayy!!congrats mmy..sonok sgt dgr..insyallh pasni harap2 turn mama lin lak..nk kembar gakkkkk :)

FaRiNa'S said...

HIHIHI.. insyaALLAH alin.. ader rezki tuhan bagi,, harap2 alin akan dapat baby pasnie yekk..:)

umie farish said...

thniah atul...x sangka dpt twin baby....jge elok2 tau kndungan 2...anugerah yg begitu b'harga sekali....thniah sesgt...

aNgAh_aLiFaH said...

awak!!! tahniah... sayee rase nak tumpang nangis gembira skali... jaga diri ye... :)

mummy rayyan said...

tq awak2 sume... saye harap anak saye sentiase sihat dan sempurna.. angah: saya juga doakan untuk awk..:)

Gugu Gaga Zafran said...

tahniah..best nya dpt sepasang..
semoga Allah berikan kesihatan yg baik ye..take care!!

Post a Comment

kawan -kawan mari komen cerita saya..:) tq!

 
Copyright (c) 2010 MY FAMILY'S HEAVEN. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.