Pages

15 July 2011

Saya sudah 21 Weeks..


Hari ini dalam sejarah apabila daddy telah menerima pingat daripada yang Dipertuan Agong Malaysia.. rezeki yang melimpah ruah.. Seronok x terhingga.. sampai kepala mummy yang pening nak beli n pakai baju yang macamane... aduiii... memule memng mummy xmo ikut sebb x konfiden dengan baju yang x cantik n xmenarik.. tp semangat daddy buat mummy nak jugak ikut..hihihi.. lawakkan???


Perut saye juga sudah semakin besar dengan membawa si kembar 2 ini.. sangat seronok tapi kesihatan mummy agak berisiko.. harap2 mummy mampu melahirkan kalian dengan kerah tenaga mummy secara normal.. YA ALLAH, semoga kau berikan kepada kekuatan di saat aku xmampu untuk push nanti...

Sudah 21 weeks.. semoga mummy juga melahirkan kalian berdua dengan berat 2.0kilo keatas supaya kalian tidak perlu masuk ke dalam incubator.. mummy juga mengharapkan kalian lahir pada waktu yang sepatutnya dokto jangkakan iaitu 32 weeks keatas.. Mummy sayang anak - anak mummy.. mummy juga paham abg Raiyan juga tidak sabar menunggu kehadiran 2 orang adik yang sagt ditunggu - tunggu...:)

Bahagia dengan wajah yang makin tembamm... huhuhu... mampukan wajah ini kurus semula.. mungkin sgt susah..

0 comments:

Post a Comment

kawan -kawan mari komen cerita saya..:) tq!

 
Copyright (c) 2010 MY FAMILY'S HEAVEN. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.