Pages

24 April 2011

Ermm Siap...


day curtain sebelum dihantar untuk dijahit..
yeyeye.. langsir umah kami sudah siap... tapi xtahu bile gantung macamane jadinye.. xtahu jugak bile masenye untuk digantung... just wait n see yek kawan2! saye upload sikit2 yang mampu saye buat.. langsir ini adalah untuk langsir 1 panel tingkap diumah kami.. simple jek.. saye suke design yang sgt simple tapi menarik.. :) kain yang dibeli jugak dengan harga yang murah..hihi.. xmampu nak beli yang mahal2..:)


day curtain..sudah jahit

night curtain.. jahit dengan klim warna hitam.. actually lagik cantik kalu klim nye lebih besar.. tpi disebabkan kain satin hitam tue tak cukup terpaksela buat klim yang kecil..:)


macam nilah hasilnye nanti bile da digantung erkk??? xsabar rasenye nak gantung langsir nie... ermmm nampaknye kena tungu raye baru dapat tengok langsir nie tergantung kot...:)

4 comments:

Cik Piko said...

cantik...try r gantung..nak tgk mcm mane? day curtain tu brp ek harge dia..suka r..langsir kiteorg pun dah siap...jahit lurus je pun

FaRiNa'S said...

YEKE.. hihi.. kite beli yang day curtain tue.. rasenye dalam rm5.50 semeter kot.. yang night curtain rm7.00 semeter.. wow! da siap erk.. nak tengok.. kite pun jait simple jek tue.. nanti kite try gantung.. tp xtahu bile nak gantung.. mcm xder mase jek... kihkih..

aNgAh_aLiFaH said...

awak, lebey kurang ngn sayee punye jugak. night curtain kaler kelabu, day curtain kaler itam putih camtu.. hehehe.. cantikkk... untuk umah baru ye?

FaRiNa'S said...

yeke awak.. hihihi.. kite memng sehati sejiwa kan awak???:)

Post a Comment

kawan -kawan mari komen cerita saya..:) tq!

 
Copyright (c) 2010 MY FAMILY'S HEAVEN. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.