Pages

24 November 2009

Pampers


huhu! Danish terpakse tukar pampers baru pasni.. mama n papa da belikan siap2 pampers huggies daniSh.. TAPI kiter habiskan dulu mamypoko nie eh..
kalu mamypoko 48 = RM38.00, so kalu mamypoko yang 84pcs BRAPE PLAK HARGANYE???
kalu huggies dry 84 = RM33.90
banyak mama n papa boleh jimat nie.. heheh! danish pun takde alahan kulitkan? so, oklah kalu mama belikan danish huggies nie jek.. walaupun murah, tapi mama n papa still sayang kat danish MORE-MORE.. mama try jugk huggies dry pants nie RM 22.50 FOR 42pcs ..hehe

4 comments:

JUzcaLLmeAIN said...

huggies memang bagus...masa amer dulu pun guna huggies sampai 2thn lebih...lagipun tiada alahan dn yg bestnya clip kt pinggang tuh...skang amer dh tak pakai pampers dh..so, continue adiknya plak la..(igt lg, hubby aku ada ckp..lau nk dpt adik msa amer dh tak pakai pampers....nmpaknya Tuhan dah makbulkan...)pENJIMATAN la katakan...hikhihk

FaRiNa'S said...

yela.. dasar penjimatan penting!!huhu kasih sayang still byk.. hehhe

s.h.a.d.h.i.a said...

kat sini huggies dry M80 RM31.90.. hehe.. lagik murah kan? aku dah terbiasa pakai huggies ultra.. tapi yang tak best nye tak penah lak jumpa jumbo pack ultra.. huhu.. kalu tak jimat sikit dr beli yang 40pcs.. pape pun huggies memang marbeles..

FaRiNa'S said...

hehe.. tadi kiterorang saje nak try beli huggies dry pants.. huhu.. nak tengok.. agaknye ok tak eh?? kalu ader yang murah lagik mau murah!! yang marbeles tue yang nak murah!! hahaha..ader ke?

Post a Comment

kawan -kawan mari komen cerita saya..:) tq!

 
Copyright (c) 2010 MY FAMILY'S HEAVEN. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And Web Hosting Reviews.